Doe je mee? Infosteel Staalbouwwedstrijd 2024 BELUX

Al 25 edities lang zorgt de Staalbouwwedstrijd, met medewerking van de vakjury en de deelnemers, voor in totaal meer dan 2.000 voorgestelde staalbouwprojecten, vol inspiratie, esthetiek, functionaliteit en technisch kunnen.

Neem deel aan de editie 2024 met jouw project(en): van mega.prestige, super.groot, extreem.technisch, uiterst.efficiënt of gewoon sober.klein of om het even welke mogelijk andere combinatie. Elk staalbouwproject is welkom.

Deelname is gratis en jouw project wordt onder andere gepubliceerd in het magazine, op de website en op de social media-kanalen van Infosteel. Denk aan industriebouw, showrooms, prestigeprojecten, luifels, renovatie, trappen, kunstprojecten internationaal, woningbouw, balustrades, mobiliteit, utiliteitsbouw, musea, gevels… Afgewerkt tussen juni 2021 en juni 2024. Belangrijk in deze editie: het is een BELUX-wedstrijd voor projecten uit België en Luxemburg, maar ook internationale projecten kunnen onder bepaalde voorwaarden deelnemen.

De wedstrijd loopt in twee fases. Infosteel start met een beknopte dossiersamenstelling om daarna voor de shortlist-projecten meer informatie op te vragen. Dus snel en simpel deelnemen is mogelijk.

Lees meer informatie of meld jouw project direct aan.